Visar alla 6 resultat

I am grounded Handduk

199,00 kr
50x70 Handduk i ekologisk bomullsfrotté Mönstret i sacred geometry har en kraftfull och oändlig vibration. Tillsammans med beige och bruna färgnyanser förstärker det känslan av närvaro och förankring kroppen.

I am grounded Badhandduk

359,00 kr
70x140 Badhandduk i ekologisk bomullsfrotté Mönstret i sacred geometry har en kraftfull och oändliga vibration. Tillsammans med beige och bruna färgnyanser förstärker det känslan av närvaro och förankring kroppen.

I am in creativity Handduk

199,00 kr
50x70 Handduk i ekologisk bomullsfrotté Mönstret i sacred geometry har en kraftfull och oändliga vibration. Tillsammans med orange färgnyanser förstärker det känslan av kraft och kreativitet.

I am in creativity Badhandduk

359,00 kr
70x140 Badhandduk i ekologisk bomullsfrotté Mönstret i sacred geometry har en</span> kraftfull och oändliga vibration. Tillsammans med orange färgnyanser förstärker det känslan av kraft och kreativitet.

I am in harmony – Påslakanset

1499,00 kr
Påslakan enkel och örngott i satinvävd ekologisk bomull Mönstret i sacred geometry har en fin och oändliga vibration. Tillsammans med gröna färgnyanser förstärker det känslan av inre balans, fysiskt läkande och harmoni under din sömn och vila.

I am peaceful – Påslakanset

1499,00 kr
Påslakan enkel och örngott i satinvävd ekologisk bomull Mönstret i sacred geometry har en fin och oändliga vibration. Tillsammans med petroleum blå färgnyanser förstärker det känslan av inre lugn och stillhet under din sömn och vila.